• تاریخ انتشار : 1403/05/17 - 11:05

انتصاب آزیتا زارع بیدکی به عنوان سوپروایزر بالینی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

دکتر سید یوسف مجتهدی در ابلاغی آزیتا زارع بیدکی را به عنوان سوپروایزر بالینی بیمارستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی در ابلاغی آزیتا زارع بیدکی را به عنوان سوپروایزر بالینی بیمارستان منصوب کرد. متن این ابلاغ به شرح زیر است.

سرکارخانم آزیتا زارع بیدکی
سوپروایزر محترم کنترل عفونت بیمارستان
با سلام واحترام
با توجه به تعهد و شایستگی سرکارعالی به موجب این ابلاغ بعنوان سوپروایزر بالینی بیمارستان تعیین می گردید تا زیر نظر مسئول مربوطه انجام وظیفه نمایید.
دقت و نظارت در انجام امور محوله بخش ، تلاش در جهت تعامل و همکاری سازنده با همکاران پرستاری ، هماهنگی کامل با مدیر پرستاری از جمله  مواردی است که از شما انتظار می رود.
امید است با استعانت از خداوند متعال، در انجام امور محوله بیش از پیش موفق و موید باشید.
دکتر سید یوسف مجتهدی
رئیس بیمارستان بهرامی